12 Ekim 2012 Cuma

Yaşasın üşüyorum!


Üşüdüğüme bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum.Evet gündüzlerden bahsetmiyorum ama gece ilk defa bugün üşüdüm birazcık.Çokta sevindim.Gelemiyorum ben bu sıcaklara ama çok soğuklarda geldimi sızlanır dururum..Aslında bu sonbahar ve ilkbahar hiç bitmesede bende hep mutlu olsam:)...Yani hafif hafif üşüsem:))..Çok şey istiyorum tamam..

Henüz işlerimiz yoğunluğa doğru giderken bense geçen yıl bu zamanlar 5:30 da kalkmanın perişanlığını hatırladıkça mutlu oluyorum.Henüz kalkış saatlerimiz en erken 06:30....Bir saat bir saattir..

Artık küçük boy kuzu öğleci.O sebeptendirki biraz erken kalkmıyorum.Yani bana göre 07:00 suları geç bir saat...

Büyük boy kuzuda kahvaltı ve okula hazırlanıp gidiş sorumluluğunu fazlasıyla güzel üstlendiğinden artık lise 3 talebesinede kalkmamama lüksüm oldu:)..Buda benim bu yılki lükslerimden..Yani en azından yarım saat fazla uyuyorum..

Gündüz yazlık ve kısa kollumu yoksa Antalya'da birdenbire bastıran sağanak yağışa ve rüzgara göremi giyineceğiz allak bullak olduk...Sabahları serin,öğleleri henüz sıcak..

Bağlama kursunda öğrendiğim la...si...do ve re notalarının yerlerini 6 gündür hemen hemen hergün çalıştım.Parmaklarım hızlandı gibi.Bir ara yapamayacağımı düşünerek odada gözlerim dolu dolu oldu..Kimse görmedi ama.Ne zormuş.Ama başaracağım.Bakalım bu hafta neler öğreneceğiz çok merak ediyorum.

Buhar kazanlı ütüm dün birden buhar vermeyi kesti.Eyvahlar olsun dedim.Telefonum s.o.s veriyor bir haftadır üzülmedim(yenisini almak için artık bir bahaneye bakıyordu çünkü) ama sözkonusu ütü olunca panikledim.Neyseki evimizin direği,tamircisi,elektrikçisi,bilgisayarcısı,marangozu,kek pişiricisi,servis şöforu,öğretmeni,teknikeri vb...:)))Olaya gelir gelmez el koydu...15 dakika sonra bir ses;Tamamdıııır....Oh bee..

Henüz evde balık sezonunu açmadım ama kararlıyım bu haftasonu balık pişecek..

Ramazanda verdiğim 2 kiloyu geri aldığımı görünce yine hüzünlendim.Naapıcam şimdi yine hafif bir diyetemi başlasam ne?(Gerçi bugün aldığım pantolonun bedeni 36 olunca şaşırdım ama o serinin kalıpları büyükmüş:))

Aralık ve Ocak aylarında bizim işyeri yine çok sakinmiş ve yine bir kış izni görünüyormuş...İşyerim adına üzgünüm.Yine 1 hafta veya 10 günlük yalnız bir Kayseri yolculuğunu iple çekiyorum.Buda benim bakış açım:))Geleceğim...

Bu şekilde yazmak daha bir rahatlattı beni.Ne o düşük olmayan cümle kurmak için didin,giriş,gelişme ve sonuç bölümlerine göre yazını yaz:))..Kafama göre takıldım bugün.Affınıza sığınıyorum..



Çok güzel yorumlamış...





7 MUHTEŞEM YORUM..:

Özgür Tatlar dedi ki...

baslik dikkatimi cekti.ama biz bu memlekette hep usuyoruz.yazin bile enfazla 15 gun gunes var.ne guzel usuyormussun.

Ozlemaki dedi ki...

al benden de o kadar! yaşasın kış!
öyle yoruldum ki sıcaktan.

Unknown dedi ki...

Bendensin desene Havvacım:)
Ben de gelemem sıcağa,mayışır dururum ama soğukta da öylece donar kalırım:)
Diyet mi dedin?
Bence dikkat et ama diyete girişme.
İçinden geldiği yazmanın keyfi bambaşka,ben bazen acaba sadece yazacağım günlükvari bir blog mu açsam diyorum ama yoğunluktan yapamam diye vazgeçiyorum:)
Kafana göre takılmak da güzeldir:)
Öpüyorum canım..

suzan hobi dedi ki...

merabalar keşke o serin hava burayada izmirede gelse :))halen yaz sıcaklarını yaşıyoruz sabah ve gece evet biraz serin oluyor ama gündüz yine aynı çok sıcak, buranın kışını yaza tercih edenlerdenim bende,selamlar sevgiler esen kalın

Unknown dedi ki...

ah ah hava sıcaklıkları 2-3 derece düşse bnm el ve ayaklar buz buz :)
bu arada takibimdesin sen de takip edersen mutlu olurum :)

hepsisatista.blogspot.com

Oglak Kizlari dedi ki...

Hepinizi görücem ben Dalyan a gidince, bende bööle şikayetler edicem.

İşe üzüldüm, ama sevindim de.

Ohh no stress no hastalık.

Rahat anne Çiğdem

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Baglama calisyoruz huh..ne cok istemisimdir birseyler calabilmeyi..davulum var ama calan yok:)) yani davul dediysem bateri takimi:)) Kuzular buyuyunce de annelerede biraz daha zaman kaliyor resimde cok genc gozukuyorsunuz ama lise 3 e giden kizinizda var demekki :)) Genc anne..sevgiler.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors