8 Ocak 2013 Salı

Memleket lezzetleriyle devam..

Bu tembellik ve imkansızlıklar sebebiyle Kayseri postlarım yıl boyu sürecek gibi..
Birde hala iznimin devam ediyor olması ki bu kadar uzun bir izin planda yoktu,beni ağustosböceği misali evde o koltuktan bu koltuğa ,oranın temizliğinden buraya derken blog yazma telaşımıda en aza indirdi..Işyerinde yeni dekorasyon ve tadilat şubat başına dek sürecek gibi görünüyor.Eh bu çokta fena bir durum sayılmaz:)..Izin yapmaya devam edin dediler,bence hava hoş:)
Hatta ve hatta sömestr tatiline sarkan iznime birde sınırlarötesi bir tatili sığdırma planlarındayız,netleşince açıkliyciim efemm...



Daha memlekete ayak basar basmaz annem ''arabaşı,,nı yapmıştı.O kadar seviyorumki,annemde o kadar güzel yaparki kaç öğün yediğimi hatırlamıyorum...



Birde en sevdiğimden,ıspanaklı gözleme..Anneler nasıl biliyor evlatlarının en sevdiği lezzetleri?Nasıl bir içgüdüdür,nasıl bir fazilettir bu...



Bu güzelim işkembe dolmalarıda kızkardeşim Sakine'nin eşinin dayısının eşinin bana ikramı..Emine hanımın ellerine sağlık,çok zahmetler etmişler o gün..Birileri benim damak zevkimi sanki buralara fısıldıyor gibi:))



En güzelini en sona sakladım..Kızkardeşim Suna'nın yaptığı profiterollerin yiyemem o kadar derken dördünü birden mideye indiren bendenizim..
Sonucundada maalesef alınmış 2 kiloyla eve döndüm..
Olsun!..Pişman değilim:)Hemde hiç..

8 MUHTEŞEM YORUM..:

sevda s. dedi ki...

Arabaşını bilmiyorum ama muhtemelen denesem severim ama oradaki favorim gözlemeler. Anneciğinin ellerine sağlık, afiyet olsun :)

Swotpisces dedi ki...

offf diyorum, hoş geldin şeker... :)

Oglak Kizlari dedi ki...

Temizlik bırakıla, dehal ''arabaşı''nın tarifi verile.

Afiyet şeker bal olsun kilolar hemen gitsin.

Meraklı anne

Mahmutun güncesi dedi ki...

Afiyet olsun.Ispanaklı börekleri ve isşkembe dolmalarını çok yedik,sağolsun anneciğim.Hala da yapmak istiyor ama biz müsade etmiyoruz;yaş ve sağlık durumları.Dışarıda bunları yapan güzel bir yer varsa eğer,onlarla idare ediyoruz.Yoksa boynumuz Küçük Emrah misali sola doğru düşerekten fotoğrafları seyrediyoruz :)

VuslaT dedi ki...

Kayseri'ye hangi firmadan bilet bulabilirimmmmmmmmm...
Afiyet bal olsun benimle ama. bekle beni anacım...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Butun yemekler muhtesem hele anne elinden olursa arabasi nedir hic duymadim, birde iskembe dolmasi cok degisik?/ Afiyetler olsun..keyifler olsun..

New York'tan dedi ki...

Hosgldin :), arapasi bizim ailenin favorisidir :)

Birsel ve İrem dedi ki...

Afiyetler olsun, hepsi de nefis görünüyor ama özellikle arapaşını çok merak ettim.
Sevgiler.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors