2 Ocak 2011 Pazar

Yeni yılda tracking:)

   Yılın ilk günü dışarısı bu kadar güzel olurmu?Ocak ayındayız ve 20 dereceye yakın bir sıcaklık var.Çocuklar arabadan inmeden gezmeye karşılar...Yok efendim açık havada yürüyüş yapacaklarmış.Aslında bu havada bizde arabayla gezmeyi uygun bulmayarak bir dağ yolu bulduk ve başladık yürümeye.











Hiç bilmediğimz bu yol acaba nereye gidiyor diye çıktık ve tam 100 km sonra dağlardan Antalya yolunu bulabildik:))Çocuklar isyan etti tabii bu duruma ama benim için çok heyecanlıydı:)..Severim bilmediğim yollardan gitmeyi:))

Ara sıra bu kadar yükseklikteki manzara için yolda durduk ama bir anda bu kadar sıcaklıktan 5 dereceye inen ısı dondurdu resmen..



Akşam eve döndüğümüzde herkes çok acıkmıştı,Yaren nerdeyse beni bile yiyebilirdi:)
Yağlamayı epeydir yapmıyordum,kötüde olmuşsa açlıktan bayıla bayıla yediler..Tarifini daha önce vermiştim.Buradan bakabilirsiniz...



Bugün Pazar ve iyikide dün çıkmışız çünkü dışarısı kapalı ve soğuk.Bende akşama gelecek misafirlerim için hazırlık yapıp,yolculuk için son rotuşları tamamlayayım bari..Heyecanlıyım.büyük ihtimalle yarın akşam yola çıkmış olacağım..

Sevgiyle......

3 MUHTEŞEM YORUM..:

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Canım en güzelini yapmışsınız, bol oksijenli bir yürüyüş, güneşten gelen pozitif enerji =) Bu arada yağlama nefis görünüyor, ellerine sağlık =)

keskinli dedi ki...

havalar iyi olsada bizde yapabilsek kar kis cok buralarda:((

saglik ve huzur dolu yeni bir yil dilerim mutlu seneler

Swotpisces dedi ki...

güzel bir gezi ve güzel bir yemek, süper, mutlu yıllar. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors