2 Mart 2011 Çarşamba

Dns ayarlarını değiştirerek rahatça girin arkadaşlar!

  Dün blogumu wordpresse geçirdim ama eşim dns ayarlarını değiştirip eskisi gibi girebileceğimizi gösterince sevindirik oldum ama bundan tabiiki kaç kişi haberdar olabilecek?Arkadaşlar tam detay bilmiyorum nasıl değiştirildini ama dns ayarlarından biri 4221 imiş.Wordpresse gerek kalmadı aslında.Hiçte sevmedim açıkçası orayı.Sevgiler.Mümkün olduğunca herkese iletmeye çalışalım arkadaşlar.

11 MUHTEŞEM YORUM..:

neval dedi ki...

hepimiz wordpresse yedekledik blogu ,türkçe değil birde herşey, uğraş dur artık işin yoksa.

Filiz dedi ki...

ben de biraz önce bloguma girmeye çalıştım ekranda kocaman bir yazı kırmızı ile BLOGSPOTA GİRİŞ MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR anaa, :)) hemen dns ayarlarını değiştirdim, ohh rahatça girdim :) ayarları facebookta paylaştım

Unknown dedi ki...

vallahi ne yalan söyleyeyım ben de hıc sevmedım press durumunu daha buna yenı alışmısken ne kadar zor geldı yedekledım ama suan blogumdayım sevgiler :))

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

ya duzelsin kaldirilsin yasak falan artik. Milleti ugrastiriyorlar. Giremiyormuyuz? iste sizin soyledikleriniz kaniti bir sekilde oluyor yani. Biz yurdisindakiler sorun yasamiyoruz. Ama kimse yasamasin.
sevgiler

KURŞUN KALEM dedi ki...

savaş tehlikesi çıkınca eve makarna un yedekleyen tipik TÜRK kadını olduk,hiç aklıma gelir miydi blog yedeklemek zorunda kalacağımız...ben de açtım canım WP'e bir tane yedek ama orda aktif değilim.adres yine aynı.Burdan bağlantı verdim yazdıkça ordan güncelleyecek.Ben de onu,blogspota giremeyen arkadaşlarım okuyabilsin diye açtım zaten,inşallah onun kontrol paneline girip de yazmak hiç nasip olmaz.

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Evet kesinlikle, aynı şekilde ben de kavuştum bloguma, sagolsun abiciğim yaptı yarları :D

Adsız dedi ki...

bende o değiştirenlerdenim...inşallah herkes biran önce döner yuvaya...

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Merhabalar, sevgili arkadasim tatli yorumun için çok tesekkür ediyorum. Insallah bu sorun en kisa zamanda hal olur,yoksa blog dünyasinin tadi kaçacak,sayfani eklicem arkadasim,sevgilerimle.

yedirenk dedi ki...

canım ziyaretin için çok teşekkürler...

muazzez dedi ki...

Merhaba, ben wordpress im be memnun sayılırım:)) Bu arada hoş geldiniz, bu çirkin kapama son bulurda size, arkadaşlarıma rahatça girebilirim. Sevgiler

çeşnici Handan dedi ki...

Ben de yedekledim ama orayı hiç sevmedim sadece blogspot'a giremeyenler için açtım. Umarım kısa sürede bu iş sonuçlanır.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors