16 Ekim 2011 Pazar

Pazar'ı iyileştirmeye çalışmak..

  Beklenen oldu demek istemiyorum aslında beklemediğim oldu ve bu Pazarıda sabahın erken saatlerinde inlerle cinlerin bile tatil olup top oynamadığı yollarda işe gitmekle başlattık:))..Aralığa kadarda bu böyle sürecek gibi.Öğleden sonra iş olmayınca erkenden çıkarız diye düşünsekte,bu süreç saat 14;00 leri bulunca bizimde sabrımız o saatlerde taşmaya başlıyor.Zaten kaç haftadır izin yapamıyoruz,günün en güzel ve en keyif dolu,evde olmanın hazzının en çok hissedildiği saatleri işyerinde altın alaşımını gruplara anlatarak geçirmek:((Rezalet bir duygu!...Yanlış anlamayın.İşimi seviyorum,zevklede icra ediyorum ama şu Pazar günleri çalışmak yokmu?...
  Güzel havanın son haftasonu olabilir düşüncesiyle(Bu hafta soğuklar ve yağış geliyormuş çünkü) öyle bir acele ediyoruzki evden çıkmak için:)Her dakika kıymetli.Ne yapsak ne etsek?..Piknik için çok geç kalındı.İçimde gidiyor hava çok güzel.Sanki bugünden sonra güzel hava olmayacakmış gibi telaştayım..
  Sonuç...Yapacak birşey yok.Hep beraber yenilen bir yemek.Ben haddimi fazlasıyla aşarak (ki bunun bu aralar sınırını falan unuttum) bol tereyağlı bir işkembe çorbasına göz kırpmıştım bile:)Guya çok aç değildim.Altı üstü bir çorba:)


    Biri bana haddimi bildirsin bu aralar lütfen:)


    Cevizli ve bol tahinli kabak tatlısını hiiç sevmem ama sırf Yaren istedi diye getirttik:)..Nasıl yapmışlar diye sadece yedim:)..Kızlar yinede senin yaptığın kabak tatlısı tercihimizdir anne deyince kalorileri unuttum:))Pek bir havalara girdim.Ah,ben uslanmam arkadaşlar!


     Nar festivali vardı bu güzel kasabada.Eser kalmamış gittiğimizde...Olsun.Bizim için herzaman festival.Bahçelerde gezdik.Narları dalında sevdik:).Bugün varlar yarın yoklar çünkü..


    Birde zeytinler vardı tabii.Tabiatın mucize meyvesi..Isırıp tadına bile baktık:)..Rafine olmamış halini nasıl olupta mucizevi bir yiyeceğe dönüştürmeyi başarabilmişler,düşünürüm hep..



    Yinede keyifsizliğimin yüzüme yansıdığı fotoğrafları geride bırakmak güzel..Takmamalıyım öyle herşeyi,rahat olmalıyım biraz..
     Güzellikler,keyifler,mutluluklar sizinle olsun inşAllah...

12 MUHTEŞEM YORUM..:

Swotpisces dedi ki...

pek bir keyifli olmuş, sevgiler. :)

bırtutamkekik dedi ki...

:))
afiyet bal olsun...
canımm benimmm:)
çok iyi anlıyorum seni...
çalışan aileler için,hafta sonları bir altın kadar değerli:)
ama yinede sağlık olsun...
çok hoşş gezdiğiniz yerlerr
ve resimler...
neresi ki bu güzellikler..
sağlıkla kall canım...

(çok iyi geldi müzik...)
:)
teşekkürler....

el horno de Maria dedi ki...

Me gusta mucho como escribes y como dices las cosas y tu música un beso www.elhornodemaria.com

New York'tan dedi ki...

Bizde cumartesi pazari iple cekiyoruz desem yeri,babamizla ailecek kahvalti yapabildigimiz iki gun oldugu icin :)

sakine dedi ki...

Neyseki öğleden sonraları çıkabiliyorsunuz..Kabak tatlısına bayıldım,afiyet olsun.Bu arada asık surat sana hiç yakışmıyor.Herşeye rağmen güleryüzlü fotolar lütfen..

nohut oda dedi ki...

off off o kabak tatlısı nasıl bişi yaa..

Unknown dedi ki...

pazar günü çalışmak bence de işkence gibidir herhalde.bu arada kızların yaptıgı tatlıya bayıldım.evet eminim seninkide harika oluyordur ama kızların yaptıgı kabak tatlısının tarifini istiyorum ben.

mandalincikmazi dedi ki...

Ben cumartesi günü çalışmaya bile dayanamıyorum hele pazar herhalde iyice sinirlenirdim :)) umarım geçici bir dönemdir ve tatlı harika afiyetler olsun en çok narların resmine bayıldım muhteşem renkteler ve harika görünüyorlar.
Sevgiler......

SERRA dedi ki...

pazar günü çalışmak gerçekten koyuyor insana...ama güzel yanını düşün çalışmanın olsun...
ben de 1 yıl çalıştım ve kendi paranı kazanmanın ne olduğunu biliyorum bazen yok bana göre değil diyordum en sonunda kendi işim olmazsa çalışmam dedim.hayırlısı olsun ne diyelim.
narlar harika gözüküyor.

LeylaK dedi ki...

Havva sen deli misin o tatlı sevilmez miiiiii , ben orda olucaktım ki :) pazar günleri çalışmak çok kötü olmalı. kolay gelsin arkadaşım.

Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Merhabalar :) Pazar günü çalışmak mutlaka çok zordur. Bundan sonra nice keyifli Pazarlar dilerim. Sevgiler.,

Disalce dedi ki...

bende hafta sonumun istemediğim bi şekilde geçmesine sinir olurdum yani....ama geçmiş gitmiş çalışarak geçsin hastalıkla geçmesinde....şükür edelim...

yinede fotoğraflarla rengaenk bir gün olmuş.çok güzel..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors