19 Şubat 2012 Pazar

Kim kazanmış?..

 
     Herkesi çıldırttığım,yumruklarını duvara vurdurttuğum,saçını başını yoldurduğum için öncelikle çoook özür dilerim.Ben yarışmadaki hezimetimi yarım saat sonrasında üzerimden atmışken herkesin üzüntüsünün bugün dahi devam ettiğini bilmek beni daha çok üzdü..
    Neyse annemler falan bu üzüntüyü ilk saatlerde çok abartmışlar belli:)Ama ben eğlenmeye gittiğimi kendimi zaten hazırlamıştım ama kazansamda fena olmazdı:))..Yarışma başlayıncaya kadar son haddinde olan heyecanım başlayınca uçup gitti.O dakikadan sonra ''evet güzel bir anı olacak,,şeklinde gelişen düşüncelerim iyi başlayınca umuda,''demoralize,, ile tam bir yıkılışa dönüştü:))..Ayy,yarışmayı tekrar izlemekte güçlük çekiyorum.O nasıl bir paniktir öyle,nasıl bir telaştır,nasıl bir dağılıştır.Neyse ilk sorulardaki başarı ile övünüyorum artık:)
   Herşey bir yana..Şu an aklımda fikrimde zerre kadar bir vah,tüh veya üzüntü yok inanın.Sebebine gelince;O kadar güzel bir gönül desteği aldımki,ben ben en olalı böyle birşey yaşamadım.Hala ağzım kulaklarımda.Sanki yarışmayı kazanmışım gibi.Gerçi en büyük kazancı ben yaşadım.Ailemin,arkadaşlarımın ve en önemlisi sizlerin desteği ile ben bu yarışmanın galibi idim.Bir ara gözlerim dolu dolu oldu.Nasıl olmasın.Günler öncesinden Kelime Oyununun tescilli otorite yarışmacısı:) sevgili Serap ablam tüm deneyimlerini ve manevi lojistik desteğini:) bana son an'a kadar aktarıp adete bir coach gibi yardımcı oldu.Tek başıma tv binasında yapımcıyı beklerken onun sesini duymak beni çok rahatlatmıştı.Sık sıkta mesajlaştık:)Çok teşekkür ediyorum ablacığım.Böyle bir vesileylede görüşmeye başlamak beni inanılmaz mutlu etti.
   Derken tanımadığım bir numara..Çekime girmeden hemen önce..Telefondaki ses o kadar tatlıki anlatamam.Büyük bir sürpriz,büyük bir mutluluk!Sevgili kekiğimiz Ayşegül.Nasıl sevindim anlatamam.Onun o güzel dileklerinin ve enerjisinin verdiği mutluluk şu dakikalarda hala yüreğimi pır pır etmekte.Telefonumu bulmuş ve bana büyük bir sürpriz yapmış.Ne desem sana canım bilemiyorum...Ne desem az zaten.
   Ayriyetteeen bir Ayşegülüm daha girdi hayatıma o  dakikalarda:))..Sevgili Gezginay 'ım.İstanbul'a geleceğimi öğrenince görüşmek isteyip,bunuda en güzel haliyle bana tattıran bu güzel insana burdan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Sen çok özelsin canım.Ne güzel dakikalardı öyle.Çamlıca tepesinde salepler eşliğinde son dakikalara kadar ettiğimiz sohbetler.Tekrarlarını Rabbim nasip etsin inşAllah.
  İşte böyleeeee,söyleyin bakalım kim kazanmış?:))

23 MUHTEŞEM YORUM..:

mine dedi ki...

aaa bu yarışmaya mı gittin rastladığımızda bayılarak seyrediyoruz katılması bile keyifli önemli olan o medeni cesareti bulup katılmak tebrikler...

CEPAYNASI dedi ki...

önemli olan gülerek anımsanacak bir güzellik yaşamak bence:)

komançi dedi ki...

izledim bende yukarıda yazdıklarının hepsini dedim bende ekranda :)) ama istanbulun tadını çıkarmışsın çamlıcada salep daha nolsun. tebrikler :)

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Tatlı kardeşim benim, Ayşegül'e senin numaranı ben verdim:) Facebook'tan senin yarışacağını duyurunca beni sohbetten yakaladı ve numaranı istedi senin. Ben de tam o sırada makyajda olabileceğini söyledim, nitekim de öyleymişsin. Ben başından sonuna kalbimle hep yanındaydım, bunu biliyorum ve senin de bilmeni istiyorum ki bunu çok ama çok severek ve isteyerek yaptım ablasının güzeli..Tek kelimeyle harikaydın, seni tekrar medeni cesaretin ve rahatlığından dolayı kutluyorum. Bu çok güzel bir anı..Al, cebine koy ve yarın öbür gün torunlarına anlatırsın:)) Sevgiyle kal..

Böğürtlen Taneleri dedi ki...

Sen herkesin gönlünü kazanmışsın zaten yarışmada hayatına güzel bi heyecan kattı ilerde anlatıcağın hoş bi anı oldu umarım hep başarılı olursun.

Mutfak Dili dedi ki...

Canim oncelikle tebrik ederim cesaretiniz icin. Bence siz kazandiniz . Bu tur yarismalara gitmek demek zafere adim atmak demek. Devamini dilerim canim. Insallah gonlunuzden gecenlerde kazanirsiniz.
Yarismalar gelip gecicidir.
Sevgiler.. basarilar hayat yolunda..

Nehire dedi ki...

Başarılı bir yarışma çıkardınız,zevkle izledim.Sizi izleyerekte tanımış oldum,sevgiler Limon Çiçekleri...

reyhan kokulu mutfağım dedi ki...

öncelikle tebrik ediyorum:) biraz gergin gibiydin ama çok başarılıydın:) ekran da gördüğüme de çok memnun oldum öyle bir duygu ki sanki bir yakınım çıkmış gibiydi:) öyle sevgiyle izledim.

sevgiler..

çeşnici Handan dedi ki...

Yarışmayı heyecanla izledim ve başarına bir kez daha hayran oldum. Bence gerçekten kazanan sen oldun böyle güzel destekler ve sevgi herkese nasip olmaz. Sevgilerimle.

Ayşegül dedi ki...

Havva, seninle tanışmak çok güzeldi.
Çok keyif aldım sohbetinden.
İnşallah tekrarı olur.
Fotoğraflarını e-maille gönderdim ulaştı mı sana?
İzin almadan eklemeyim dedim:)

Bayanguş dedi ki...

Uydu yok bende. Şimdi netten izliyorum. Çok güzel görünüyorsunuz.

Unknown dedi ki...

ne güzel bir yarışma ve ne güzel bir post olmuş. mutlu olmana ve yeni bir tecrübe edinmene sevindim canım sevgiler...

Bayanguş dedi ki...

Vee izledim. Gayet de güzel yarışmışsınız. Ben başarılı buldum sizi. Hiç de çıldırmadım. Siz o atmosferde benden önce cevapladınız soruları :)

Hatice Mungan dedi ki...

Bir aralar cok keyif alarak izledigim bir yarisma bu, sizi izleyemedigime inaninki cok üzüldüm simdi, hay Allah... ama izleyemesemde bizim gönlümüzde kazanan tek kisisiniz vesselam...

Unknown dedi ki...

yarışmayı büyük bir heyecanla izledim.Açıkçası ben bu kadarını bile yapamazdım heyecandan.Bence muhteşemdin.eşime ogluma gururla gösterdim bakın bu bayan benim arkadaşım diye.Senin orada olman beni çok ama çok gururlandırdı.Ah birde bir harf alsaydın ne iyi olurdu.yani tek kelime ile harikasın.

bırtutamkekik dedi ki...

tabiiki de bizim gönlümüzün şampiyonu,kazananı sensin balımm:)
bi tanesin senn...
maddi manevi kazanan benim çiçeğimdir..
o kadar..
öpüldün canısı;)

Adsız dedi ki...

Ailecek gurur duyduk ablacığım.Bizim içinde çok keyifli bir akşam oldu inanki..Bizim ev çok kalabalıktı ve seni tezahüratlar, alkışlar vah tühler ve helal olsunlarla izledik.Çok başarılıydın valla.Tebrikler,herkes yarışamaz öyle...Sakine

hayatreceli dedi ki...

önemliolan anılarını yenisini katmış olmandır dostların yanında daha ne olsun heyecan hepsi orada kaldı öperim canım sevgiler...

muazzez dedi ki...

Merhaba Havva Hanım,
O akşam tevafuk eseri yemek yerken bir baktım ki siz varsınız ekranda. Dedim Havva hanım, kim ki dedi eşim. Anlatınca tanımama şaşırsada ben şıp diye hatırladım sizi. Keşke haberim olsaydı, çok yakındım kanala gelirdim dedim içimden. Meğer siz yazmışsınız ama ben geç gördüm siteyi. Oysaçok sık ziyaret ederim sizi, kısmet bir dahaki yarışmalara:) Bence en güzel şey yarışma keyfidir, kazanmak yada kaybetmek hiç önemli değil. Üstün gayretiniz ve cesaretinizden ötürü kutlarım, ben bu cesareti bile gösteremem..

Tazekahve dedi ki...

Aaa ben şimdi haberdar olabildim.Bilsem izlerdim canım ya :) Ama neyse bi şekilde atlatmışsın en azından.Güzel anılar da kar olmuş yanına. Ne güzel :) Sevgiler :))

Unknown dedi ki...

Vallahi ne yalan söyliyim,acaip mahçubum sana karşı :(
Günler öncesinden 17 şubatı beklerken o gün eşimin söz verdiği davete icabet telaşına girince unutuvermişim :( Eve dönünce de çok geçti..
Nasıl da kaçırdım diye üzülüp büzülmekteyim hala,neyse ki seni ekranda değil gerçekte görme şansım hala var.
Ayrıca Ays ile tanışmanıza çok sevindim..
Onunla konuşup kulaklarını çınlatmıştık,inşAllah hep birlikte de görüşme imkanımız olur..
Mahcubiyetle...

Oglak Kizlari dedi ki...

Daha yeni yazabiliyorum ama biz de tırnaklarımızı yedik. Annemdeydik, habire soruyor kadıncagız, kızım hangi arkadasın bu. Annecim sanal arkadasım, ben de yüzyüze tanışmadım. Hımm diyor sonra heycanla tekra aynı soruyu soruyor.

Biz de çok üzüldük, tüh çok heyecanlandı dedik, stress yaptı halbuki ne güzel gidiyor falan dedik.

Sonra da önemli olan katılmak ve o medeni cesareti gösterebilmek dedik.
Tebrik ederim.

Gururlu anne Çiğdem

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bende sıkı kelime oyunu takipçisiyim sende katılacağını söylemiştin ya ama tam bizim taşınma telaşına denk geldi o kadar merak ettim ki:) bloğunu açınca hemen bu postu aradım :))
canın sağolsun.ama izleyemediğim için çok üzüldüm :((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors