12 Temmuz 2010 Pazartesi

Kısa güne dolanlar,,

Sabah 2 saatliğine gittiğim işten hastanedeki böbrek röntgenim  için ayrıldım.Kahvaltı etmeyip hatta su dahi içmeden 11:30 a kadar film için bekledim.



Hastanenin belkide tek içaçıcı yeri...Uzun ve zorlu süren bu filmde 250 cc lik birde iğne yapılıyor damardan.1 saat hiç kıpırdamadan insanın gözünü alan ışıklara bakarak yatmak...işkenceydi.



Çocukları ve Funda'yı (kardeşimin eşi) alıp tam 19 saattir aç ve susuz durmanın acısını Migrosta hiçte sevmediğim bir tarzda gidermeye çalıştım:)



Aynen bu şekilde..fast food'a saldırarak.Fundanında kanına girerek..



Ilgınında bendeniz halasından kalır bir yanı yok.Mc Donalds'ın maskotu gibi dolaşıyor..Oldu olacak dedim dondurmayı dahi yedim.Ama bu konuda Funda'yı kandırıp kendime ortak edemedim.''yook artık o kadarda uzun boylu değil''der gibi bir bakış attıki Funda:)...Ama naapiim ben hasta ve 19 saattir açtım.Mazaretim vaaar!

2 MUHTEŞEM YORUM..:

sakine dedi ki...

Geçmiş olsun ablacığım.İnşallah sonuçlar iyi çıkar..

Limon çiçekleri dedi ki...

inşallah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors

Blog Archive