12 Temmuz 2011 Salı

İmdaaaat!!!

    Herşeyi gitmeden 3 gün önceye sıkıştırırsan olacağı bu.Düğün günü giyilecek elbiseler,kına gecesinde giyilecek elbiseler,herbir kıyafete uygun  giyilecek ayakkabılar,aksesuarlar,kısaltmalar,daraltmalar,uzatmalar,çanta kombinasyonları,ütülenecekler,yerleştirilecekler,2 aylık tatilin gerekli olan tüm kıyafetleri,gitmeden yapılacak ev temizliği,...............Offfffffffffff....Kızlarda büyüdü artık öyle çocukça basit kıyafetlerlede kandıramıyoruz:)Yok şu gerekli bu gerekli..Son 3 günde kredi kartım bir şişti patlayacak:).En son eşime sıra geldi bugün ama onun aldıkları son derece içime sindi ve mükemmel oldu..Benim kıyafetler artık düğün konulu postta görünecektir:)Sanırım güzel olucam:)
   Tek bir problemimiz kaldı.Sıkı durun çok ciddi bir problem;Eşimin yeğeninin düğününde  bir dayı olarak oynama konusundaki yeteneksizliği:)gidene kadar prova yapıcaz akşamları bugün başladık:)Çok ciddiye alıyor gerçekten:))Bir sır vereyim;Ritim tutamıyooor!!İşimiz zor... 
   Bir taraftanda sabırsızlanıyorum artık.İşyerinde tatil moduna girdim Leyla gibi geziyorum.Şu 3 gün geçmezmi?Geçer değilmi?..

   Seviyorum sizleri,hemde çoook...


YILDIRIM GÜRSES Leylaklar Dökülüp Güller Ağlasın... sehzadeyavuz

6 MUHTEŞEM YORUM..:

pelinpembesi dedi ki...

ayyy ben de düğünlerde oynamam :))

komançi dedi ki...

geçer geçer :) limon çiçekleri antalyada tavsiye edecegin bir yer varmı olimpos dışında :) (geçen yıl oraya gitmiştikte :)

Adsız dedi ki...

bende düğünlerde oynamam, oynama mecburiyetinde olduğumu da hiç hissetmedim bugüne dek :))

sana kolay gelsin canım

neval dedi ki...

sana artı iki el,iki de ayak lazım kardeş.

Unknown dedi ki...

:)) Sen zaten güzelsin ki :)
Cicilerinizi merak ettim ama,bol foto çekersin artık..
Öpüldün gocaman :)

FATOŞ dedi ki...

Yanlış anlamadıysam 2 ay tatilmi? Turizm de çalışıp 2 ay tatil varsa süper başka birşey istemem.Size kolay gelsin.Fotoları bekliyoruz..

FATOŞ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors