16 Eylül 2010 Perşembe

Hamsi koydim tavaya...!

Balık,özelliklede hamsi dendiğinde benim için akan sular durur.Bugün iş dönüşü balıkçıda yılın ilk hamsilerini görünce benim için aynen öyle oldu...Yanındada yeşil salatayı düşününce ne boyun tutulmam kaldı nede tatil dönüşü iş sendromu.Balkondada yenince değmeyin keyfime!Bu kış kararlıyım.Çocuklara haftada en az bir kez balık yedirme azmindeyim...Yüzgeçleri çıkana dek:)



9 MUHTEŞEM YORUM..:

sakine dedi ki...

Balıklar nefis gözüküyor.Afiyet olsun.Keşke bizim çocuklar da severek yeseler ama nerdee.Bende bu kış hamsinin köftesini yaparak onları kandırmayı düşünüyorum..

SERRA dedi ki...

aldım kaçtım bir kaç tane:)
nefis gözüküyor , gerçekten balıkların için en lezzetlisi , afiyet olsun beraber olsun güzel ailenle birlikte...

Unknown dedi ki...

Nasıl da güzel olmuşlar öyle,ellerine sağlık,sofra ve ailen hamsilerden de güzel :) Allah mutlu mesut eylesin her daim.Ben de seviyorum hamsi ama,bir kere beceremedim daha da denemedim,önümüzdeki günlerde bir hamsi açılımı yaparım belki :) mutlu günler canım..

Cafe Pepela dedi ki...

:)
Merhabalar,öyle tatlı kelamlar karşılıksız kalır mı,maşallah kocaman yüreğinize..
Eksik olmayınız.Karadenizli olarak balığa bayılırım,süper bir tablo.Ayrıca o cici kızların annesi olduğunuza inanamıyorum maşallah,genç gösteriyorsunuz.Size benziyorlar,küçük ablamız daha çok benziyor sanki.Allah bağışlasın.Aile saadetiniz daim olsun
Sevgi ve gönülden muhabbetle

yemekbiraşk dedi ki...

pepelacığıma katılıyorum maşşallah ablaları gibisiniz kızların yanında :))
balık tezgaha düştümü oh nihayet yakında buralara da uğrar o zaman sevgiler..

Limon çiçekleri dedi ki...

Bu kadar gönül dolusu,sıcak ve içten yorumlarınız beni şımartmasın:))Şaka bir yana,birbirimizi hiç görmeyip,bu denli samimi ve sevgi dolu olabiliyorsak ne mutlu bize,sizleri seviyor ve herkesin kıskanacağı günler diliyorum...

Unknown dedi ki...

Merhaba canım hemen iadeyi ziyarete geldim.Ham
si ve salata enfes ellerine sağlık.Kızlar boyun
kadar maşallah sevgiler.

Bayram Kombesi dedi ki...

Bayilirim hamsiye. Ama burada yok ki. Gecen hafta Turkiye' den donus aksaminda babacigim almis annecigim yapmis ozluyoruz diye. Simdi seninkileri gorunce yine istedi canimm. Ellerine saglik ve Rabbim tum ailenle huzurlu mutlu bir yasam versin:)

Limon çiçekleri dedi ki...

Sevgili Bayram kömbesi,bu sıcak ve samimi yorumun için bir kez daha teşekkür ediyorum.Yüreğine sağlık.Bende Antalyada yaşayan biri olarak anne ve babam ve kardeşlerimin yaşadığı Kayseriyi çok özlüyorum.Senin gibi yılda birde olsa gittiğimizde oraya özgü ne varsa tadını çıkarmaya çalışıyoruz.Hamsi de maalesef sadece ülkemizde var,o açıdan şanslı addediyorum kendimizi sevgiler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors