3 Haziran 2011 Cuma

Hayat gerekleri..

   ''Hayat gerçekleri,,lafını çok acımasız bulduğum için böyle dedim.Daha kabullenilebilir.Daha çekilesi durumlar gibi düşündüm...Sınavlar..Pazar günü ufak boy kızım Yaren'in SBS sınavı bizi çok gersede onu pek germedi son 2 güne kadar:)Yada biz öyle düşünüyoruz.Ciddiye alınmamış bir senenin sonucunu pekte içaçıcı beklemiyoruz açıkçası.Oda öyle olacakki şu an hırçınlığının,mutsuzluğunun,umursamaz görünme isteğinin,söz dinlememenin üst sınır safhasında.Bizde haliyle bundan etkilenip kaldı 1 gün,biraz daha sabır deyip belkide patlamamızı pazar günü öğleden sonraya saklıyoruz:)
   Bugün eşimin son finalinide verip artık okulu bitirmesine bile sevinemez durumdayız.Arada kaynadı gitti:)Üstelik okul birincisi olma durumundayken..Neyse kutlarız bilahare.Kep atma töreni olursa gideriz:)Tezat düzeyler yaşıyoruz evde.Bir tarafta bu yaşta üniversiteyi başarıyla bitiren bir baba,başarılı ,çok iyi düzey bir Anadolu Lisesini okuyan büyük boy bir kız,eh başarılı ve sorumlu olduğum bir işimlede ben varım sayılır:)..Tezat durumunda sadece bir kişi kalıyor....Neyse onuda o şekilde bir türlü kabullenmeyi öğrenemedik.Öğrenmemiz lazım yoksa bu stres bizi öldürecek.Varmı fikri olan?

  Dünden kalan bir iki kareyi vereyim bari..Kandil münasebetiyle ilçe kadın kolları olarak kandil simidi ve lokum dağıttık.Görevden çok stres atma gibi geldi.Akşamın serinliğinde parkta.Güzeldi..








Güzellikler sizinle olsun...

11 MUHTEŞEM YORUM..:

Unknown dedi ki...

Olmayınca olmuyor işte... Üstüne gitmeyince şımarıyorlar, üzerine varınca hırçınlaşıyorlar. Ben evlat sahibi değilim ama bu şekilde olan bir kardeş sahibiyim. O yüzden ablacım sen hiç canını sıkma çünkü onlar canlarını sıkmıyorlar :)
Eşinizide tebrik ederim can-ı gönülden, çok büyük bir başarı..
Hayırlı akşamlarr...

Gülcan dedi ki...

EŞİNİZİ TEBRİK EDERİM.ŞİMDİKİ GENÇLİK ÇOK RAHAT SANIRIM HEP KENDİ İSTEDİKLERİ OLSUN İSTİYORLAR SINAVDA BAŞARILAR DİLERİM.

güner yapku dedi ki...

Yaa canınızı sıkmayın. Neden mi? Çünkü ben de ortaokulda hafif vasat bir öğrenciydim, kimsenin umudu yoktu benden ama; bir gün karar verdim ve herkesi şaşırttım... Yani şunu demek istiyorum neyin ne olacağı hiç belli olmuyor... Zaman sonra zamanında çok başarılı olan arkadaşlara denk geldim ama; inanır mısınız ben üniversiteyi kazanmışken onların hala hazırlandığını gördüm... Yani yine dediğim gibi kimin nasıl, ne olacağını zaman gösteriyor. Bu aşamada benim aileme olduğu gibi size de sadece biraz sabır ve destek düşüyor:)))Bunu da en iyi şekilde yapacağınıza eminim...iyigünler.:)

Unknown dedi ki...

canım harikasın yine :) uzun zaman oldu yazmayalı Yarene başarılar diliyorum eşini de tebrik ediyorum :) sana da kadın kollarında bol şans sevgiler güzel haftasonları :))

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

CANIM EŞİNİZİ KUTLUYORUM ÖNCELİKLE BELLİ BİR YAŞTAN SONRA ÜNİVERSİTE OKUMAK ZOR OLSA GEREK
AMA LÜTFEN KÜÇÜK KIZINIZIDA ÇOK SIKIŞTIRMAYIN OLURUNA BIRAKIN DERİM
BENİM YEĞENLERİMDE GİRECEK BU SINAVLARA BİRİ ÇOK BAŞARILI AMA DİĞER KARDEŞİNKİ ÖYLE DEĞİL:(BAŞARILI OLAN AİLEDE İLK ÇOCUK BAŞARISIZ OLAN İKİNCİ ÇOCUK BUNUNDA BİRAZ ETKİSİ VARMI ACABA:(
BAŞARILAR DİLİYORUM KIZINIZA SINAVDA:)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

yaa bu nasıl kadın kolları :) bize simit falan gelmedi ki:)

Emine dedi ki...

yıılardır büyük kızımdan duyduğum özlü sözleri ileterek kabulleniş sebebimi belirtmek isterim..kabullenmeyi tavsiye ederim :) çaresizlik işte :)
"ben sen değilim, ben böyle istiyorum, bu benim hayatım, bence iyi"

küçük hanıma başarılar, kendi için güzel bir sonuç olur dilerim..geçen yıl atlattık o krizi biz,üniversite telaşına kadar rahatız darısı başınıza..

neval dedi ki...

tebrikler babanın başarısı için.kızınıza da sınavda başarılar. benimki bugün girdi sınava,sonuçtan ümitli değilim.her ailede bir tane umursamayan evlat oluyor nedense

Limon çiçekleri dedi ki...

Yemekçinin mekanı Nazlı:Teşekkür ediyorum canım.Canımızı sıkmamaya çalışıyoruz ama dediğin gibi dengeyi kuramıyoruz,suistimal ediyorlar

Gülcan:Teşekkür ediyorum.Maalesef çok rahatlar canım.Bizler kendimizle kıyaslıyoruz herhalde,kaldıramıyoruz.

Güner Yapku:Canım böyle şeyleri duyunca umuda kapılıyorum.Teşekkür ediyorum.İnşallah..

Burcu:Çok teşekkür ediyorum bitanem,sağolasın.

Fatma:Teşekkür ediyorum.Bizlerde sanırım istemedende olsa kıyaslıyoruz dediğin gibi.Yeğenlerinede başarılar diliyorum.

Nabrut::))canım yaa

Emine:Teşekkür ederim.Kulağıma küpe olsun isterim.Sözler doğru ama birde kabullenebilsek..

Neval:Teşekkür ediyorum canım,evet dediğin gibi her ailede birtane oluyor bunlardan:))

çeşnici Handan dedi ki...

Umarım kızının sınavı iyi geçmiştir. Eşini de başarısından dolayı kutlarım bravo bu yaşta büyük bir azim ve başarı. Kızını da çok zorlama canım bazen olmayınca olmuyor belki ileri de açılır ve sizleri mutlu eder. Güzel bir hafta dilerim.

Limon çiçekleri dedi ki...

Çeşnici Handan:Maalesef iyi geçmedi canım.Dediğin gibi olmayınca olmuyor işte.Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum..Sağolasın.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors