24 Nisan 2012 Salı

Benden öte,benden ziyade..

Henüz pes etmedim.Ettiğim zaman duyarsınız nasılsa:))
Kendimle dalga geçiyorum resmen.Bazende ''vaaauv,ben ne menem şeymişim böylede biyonik insan gibi dolaşıyorum ortalıklarda,,diye kendimle bir gurur duyma durumlarına gark oluyorum:)...
Ne kadar çok yorulursam,o gün o kadar mutlu olma durumları peydah olmaya başladı.Endişelenmiyor değilim hani:)Psikolojide bu gibi halet-i ruhiyelere birtakım adlar veriyorlar ama araştırdım bunlar ruhi bozukluklarmış.Şundanda eminimki ruh sağlığım henüz yerinde:))..Yani şimdilik...Henüz:)..Rabbimde aksini bize bahşetmesin inşAllah...Kimseye.


Şu aralar parti teşkilatı olarak yaptığımız ev ziyaretleri işimin bende yarattığı stres,kaygı ve hayatımın sadece işimden ibaret olma durumu kaynaklı monotonluğu alıp götürüyor...Her yaş grubundan insanları dinlemek,sohbet etmek ve çare üretmeye çalışmak bende terapi etkisi yapmaya başladı.Değişik insanlar tanımak,onların ilgileri,samimiyeti,hayat gerçekleri turizm dünyasındaki sahte dostluklardan kaynaklı,yalan ve sahte,kinci,kıskanç,kaypak ve samimiyetsiz iş arkadaşlıklarını bir anda görmemi sağladı.Aslında belkide mecburiyetten bu dünyanın içinde mutlu oluyormuş gibi rol yapma gereği hissediyordum...Şimdi sadece profesyonelce bakıyorum:İşimi yapıyorum,paramı kazanıyorum.O kadar.Daha mutluyum.Aksi durumda kendimi çok üzüyordum.Herşeyi kafama takıyordum ama artık değmediğini anladım ve çok rahatladım.Görevim,işim belli.Yapar gelirim.Benim iş dalımdaki insanlarla özelde ve tüzelde görüşülemeyeceğini tasdikliyordum.Şimdi onaylıyorum:)


Neyse..Herşey insanın bakış açısına bağlı.Bu açıları zamanında ve doğru olarak tespit etmekte en önemlisi...Aman ne felsefi konuşasım tuttu bugün benimde:)Biri bana dur desin hadi!...Durdum:))


Geçen hafta otelde basınla tanışma kahvaltımız vardı teşkilat olarak.İzinli günüm olup sözkonusu epeydirde yapmadığım keyifli bir kahvaltı olunca neşem oldukça yerindeydi.



Kahvaltı sonrası dışarda şiddetli fırtınada poz vermek bu şekilde oluyor:))Hepimiz rüzgar yokmuş gibi davranıp,bu şekilde basına poz verince böylesi komik görüntüler ortaya çıktı.Uçmamak için birbirimize tutunmuş gibi halimiz var:))


Ohhh...Yazdım rahatladım bugünde....Bu parçada huzuruma huzur kattı.

6 MUHTEŞEM YORUM..:

Swotpisces dedi ki...

:) her zaman yazın...

Unknown dedi ki...

sevgili havva. maşallah diyorum sana enerjine hayranım doğrusu. ayrıca bence de fazla takmıyacaksın hiçbirşeyi. herkese hak ettiği kadar yani. yorumun için teşekkür ederim sana. çocukların ne kadar güçlü olduklarını biliyorum hatta bazen bende kendime aynı şeyi söylüyorum fakat birşey var beni rahatsız eden. çocukların yarış atı gibi olduğu eğitim sistemimizde başarısız bir okul dönemi geçirmemesi için bütün çabam. nasıl başlarsa öyle gitmesin yani. katkından dolayı teşekkür ederim senin düşüncelerini de kulağıma küpe ettim :)

çocuk seven anne dedi ki...

her zaman hayatta varmış gibi görünen ama aslında yok olan öyle çok insan var ki ,insan bazen kalabalık içerisinde bile kendini yapayalnız hissedebiliyor..

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Eski turizmci olarak nasıl anlıyorum seni bir bilsen.

Hem çalışıp hemde bu kadar sosyal faaliyet hayran olmamak elde değil. Maaşallah maaşallah.

mine dedi ki...

KIRK BİN KERE MAŞALLAH DİYORUM BAŞARILAR

Oglak Kizlari dedi ki...

Delikızın sandığı nın yorumuna katılmamak elde değil.

Ekleme yapmayan anne Çiğdem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors