8 Mayıs 2011 Pazar

Anne olma mutluluğu..

   En derin sevgilerimle tüm annelerin,anne adaylarının ve anne olmayı düşünen tüm güzel yüreklerin anneler gününü kutluyorum.Aslına bakarsanız bu özel günler hep bana anlamsız gelmiştir.Annelerin bir günü olmamalı gibi klişeleşmiş bir düşünceyi taşımaktayım ama bu, yılda bir defada olsa dillendirilip hatırlatıldığı içinde tek desteklediğim özel gün diyebilirim...Yoksa doğum günleri,yıldönümleri üzerinde durmayan biriyim.Kısaca değer verdiklerimkini kutlamayı severim.Onuda bugünlerde kiminkini es geçtiysem unuttuğumdan değil,sakın ola yanlış anlaşılmasın...Benim doğum günüm kutlansın diyede hiçbir merak,istek ve özellik istemem nedense.Hatırlandığı zaman mutlu olurum ama unutulursada üzülmem,kırılmam..Öyle takıntılarım yoktur,yada kalmadı diyeyim..
   Çok gevezelik ettim yine,konuyu dağıttım ve uff'lamalı puff'lamalı bir hale soktum farkındayım:)..Anneler günü olması Pazar Pazar benim işe gitmeme engel değildi.Herkes mışıl mışıl uyuyorken,sokaklar haftanın en tenha gününü yaşıyorken,öğleye kadar çalışmak bile sıktı açıkçası.Eve geldiğimde çocuklarda bir telaş,bir panik..anne sakın mutfağa girme!,sen içeri geç dinlen..Yaren'in kendi yazdığı anneciğim şiirini bir seramoniyle bana okuması(Kendi yazmış),Minelnur'un mutfakta takırtılarla birşey hazırlama telaşı beni çok güldürdü.
   Mutfaktan bir süre sonra gelen pastayı yapmışlar,ilk deneyimin verdiği heyecanlada gözümün içine bakarak acaba nasıl olmuş diye merakla bekleyişleri nasıl duygulandırdı anlatamam..


    Benim bile henüz keşfetmediğim dr.Oetker'in süsleme tüpleriylede bir güzel süslemişler:)Çilek'in saç tokasını bile yapmış:)..Nasıl mutlu oldum anlatamam.Mutfağa bir türlü sokamadığım,isteksizliklerinden,beceriksizliklerinden şikayet ettiğim kızlarım beni utandırmıştı..

   Ardından yine bir seramoniyle hediye paketleri geldi:



Geçenlerde markette görüp beğendiğim salata kasesiyle,çorba kaselerini almışlar:)



    İki gün öncede balkona almak istediğim teelight yanan duvar apliklerindende şöyle bir bahsetmiştim,unutup gitmiştim..2 Tane almışlar:)..Mumunu bile yakıp balkon duvarındaki yerini ayarladılar..Canlarım bitanelerim sizleri çok seviyorum...




     Günün anlam ve önemine yakıştırdığım en güzel şarkılardan birini Zara söylüyor.


Zara - Kizim Diyor sayit

15 MUHTEŞEM YORUM..:

çeşnici Handan dedi ki...

Anneler Günün kutlu olsun canım.

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

ne güzel düşünüp harika pasta yapmışlar. ellerine sağlık kızların. hamarat annenin hamarat kızı olur dimi:)
afiyet olsun size hediyelerinde çok güzel iyi günlerde kullan canım
bende kutluyorum anneler gününü
sevgiler

anneminkizıyim dedi ki...

Anneler günün kutlu olsun canim, pasta ve hediyeler de cok harika, sende bu güzelliklere layiksin, sevgiler....

Swotpisces dedi ki...

ay ne kadar güzel, ne şanslısınız. allah mutluluğunuzu daim etsin. :)anneler gününüz kutlu olsun. :)

ebrulitatlar dedi ki...

Ne kadar güzel bir pasta olmuş. Yaren'le Minelnur'un ellerine sağlık. Hediyelerinde çok güzel.Güle güle iyi günlerde kullan. Anneler günün kutlu olsun canım. Sevgiler..

Ebru dedi ki...

Pasta harika görünüyor.
Anneler günün kutlu olsun.

New York'tan dedi ki...

Kizlarin ellerine sagllik, ne guzel dusunmusler :)

Şerife dedi ki...

Kız annesi olmak bence başka bir ayrıcalık çokta lezzetli gözüküyor :)
biraz geç oldu ama anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım

balböcükleri dedi ki...

o eller pstamı yapmış.ne mutlu sana.şanslısın.enneler günün kutlu olsun

nesrin dedi ki...

Böyle günleri yasamak cok güzel. Cok büyük mutluluk, her gününüz böyle olsun.

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Ayyy çok güzel, çok şanslısınız, inci tanesi gibi kızlarınız var maşallah. Kızların ellerine sağlık, anneler gününüz kutlu olsun...

ahter demir dedi ki...

allah bana da sizinki gibi hayırlı kız evlatlar versin canım ya benim oğluşumda bana şiir yazmış resim yapmış:)bide su çiçeği cıkarmış tam oldu:)

muazzez tanerinesi dedi ki...

Ne güzel maşallah, rabbim benide anne olmayı nasip etsin.. Anneler gününüz kutlu olsun:) Çok duygulanmıştırsınız eminim. Bende 13 yaşında buna benzer bir süpriz yapmıştım anneme:))

sakine dedi ki...

Teyzeleri olarak ben bile duygulandım valla..Ne de güzel düşünmüşler.Maalesef böyle incelikleri düşünecek kızlarım yok ama iki tane fırlama delikanlı var çok şükür.Allah kimseye acılarını göstermesin..Daha nice güzel anneler gününe inşallah..(bu cümle desdevrik ve saçma oldu)Hepinizi öptüm..

Tijen dedi ki...

Ne büyük bir mutluluk! Ben anneme öyle sürprizler yapamadım. Gerçi 47 yıl sonra insanın her yıl aynı heyecanı duyması kolay değil ama. Nice anneler gününe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors

Blog Archive