18 Aralık 2011 Pazar

6 günde 1.3 kg verdim yaşasın!

 (Bu resimdeki hatunun yerinde olmayı isterdim aslına bakarsanız)  Dayanıyorum gerçekten.Dayanıyorum dediysemde öyle aman aman kat-i ve kesin hatlar içeren bir diyet değil benimkisi.Bugün 1 kase mantı bile yedim yani:)..Sabahları yağlı poğaçalardan 2 tane olmasada oluyormuş mesela..Onun yerine 1 dilim kepek ekmeği üzerine birazcık peynir yetiyormuş.Yada 1 kase mısır gevreği.Doyuyorum.Aralarda form ve bitki çaylarını artırdım.Günde 2 dilimi geçmeyen ekmek...Yine canımın istediği herşeyin tadına bakıyorum ama sınırlı.Sadece tadımlık.Gerçekten..Herşeyi yiyorum ama az.Akşamları abur cubur bitti yalnız...Bu gerekliydi çünkü beni bu abur cuburlar mahvetti.Başım ağrıyıp halsizleşmediğim müddetçede yemek içmek ilk günlerdeki gibi aklıma bile gelmiyor.Yalnız biz yemediğimiz için çocuklarıda ihmal edeceğim diye korkuyorum.Bu sebeptendirki 2 gün önce koca bir pasta yaptım yavrucaklara ama birer dilim yedikten sonra geri kalanı hep duruyor.Ya sevmediler yada gidip gelip biz yediğimiz içinmi bitiyormuş:))..Dolaptaki herşey duruyor..Yani gerçekten biz yiyormuşuz onu anladım:)
  Spor yapmakta gerekli ama bu konuda tembelim gerçekten.Klasik tembel kadın lafı;Akşama kadar koşturuyorum,bundan ala spormu olurmuş canım:))...Benden bu kadar bugünlük canlar..Çenem açılmasın şimdi daldan dala konar,yerlerede inemem:))

14 MUHTEŞEM YORUM..:

hayatreceli dedi ki...

ohh bravo aynen devamm hem sağlıklı besleniyorsun hemde kilo veriyorsun ne güzel iştee daha nice 1.3 kilolara:)

sevgiler...

Adsız dedi ki...

masallah canım devam et aman bırakma baslamısken formuna kavus..

benim dünyam dedi ki...

ooo süper canım maşallah devam et bırakma sakın, diyet olarak düşünme bir süre sonra beynimiz isyan ediyor çünki, sağlıklı yaşam olarak düşünmek lazım.
Tecrübeyle sabit artık o kadar diyet yaptım ki, en son diyete başladığımda diyetisyenimin tavsiyelerine uydum ve hala yememelisin dediği şeyleri ağzıma süremiyorum zoraki yemeğe kalksamda tat alamıyorum.
Sanada kolay gelsin bir an önce seni yormadan geldikleri gibi çıkıp gitsin kilocuklar :)

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, diyet miyet derken etkinliyede beklerim, bak simdi sakin diyetteyim pasta börek yapmiyorum baheneleri yapma ::))
Sevgiler....

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Bende bir gün veririmiyim diye umutla bakıyorum böyle:) inşallah istediğin forma gelirsin, sevgiler.

SeneminYemekleri dedi ki...

canım sakın sakın form çayı içme. 1 senedir tedavi oluyorum onun yüüznden oebzite ameliyatından sonra bende iyice kilo vermeye kafaya koyduğumdan ara ara form çaylarından içiyordum. sonuç çok fena bağırsak tembelliği var. Hafta iki defa çıkıyorum. Benim durumuma düşmeyin diye söylemek zorundayım. Şimdi günde iki defa yulaf lapası yaparak bu sorunumdan azda olsa kurtuldum sayılır ama üç gündür yemedim yine aynı. Ne yaptıysam hangi doktora gittiysem faydasını göremedim. Aman uzak durun !!!

istebudurhayat dedi ki...

ee süper istikrarlı olmak lazım tabikide benim gibi hafta sonları ipin ucunu kaçırmamak lazım bende vermek istiyorum bu fazlalıkları
sevgiyle kalın.......

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Devam devam tebrikler canım,
Hadi darısı bana inşallah.
Sevgilerimle...

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

Kolay gelsinn:)

Çekilişime beklerim :)

http://elifindefterinden.com/2011/12/19/hediyelerim-varrrrrr/

Narince dedi ki...

Harika! Darısı başıma, ben de iki gündür tikat ediyorum bakalım noolcek:))

Unknown dedi ki...

bu kadar basit iste ! bende senin gibi yapiyorum ve 13 gûnde 3 kilo verdim ablacim. Sanada kocaman bir masallah. Umarim hedefine ulasirsin. öpûyorum kendine çok iyi bak

bırtutamkekik dedi ki...

Kolaylıklar seninle olsun gülüm...
:)

mine dedi ki...

fotolarında fıstık gibi gözüküyorsun ne dersen de : )

Narince dedi ki...

Bir haftada bir kilo gitti, devam ediyor musun?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors