8 Aralık 2011 Perşembe

Ödülüm ve hakkımdaki gerçekler..

   Sevgili Şehirlerarası aşk  beni çok yönlü blogger ödülü ile onurlandırmış.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Kendisinede evliliğine attığı ilk adımından dolayı kutluyor,mutluluklar diliyorum.


      Birde hakkımda 7 gerçeği sıralamam istenmiş..
Tüm gerçekleri çok şeffaf sıralamayayım şimdi canım,kasar:) Amanın benden uzak dursun dersiniz:)

 1-Sinirli anıma kimse denk gelmesin mümküse.Kendi ruh sağlığı için iyi olur:)Bazen sakinleştikten sonra(ki) bu, günler sürebiliyor bu benmiydim diyebiliyorum.Tipik bir boğa burcuyum yani..Kötü bir yanımda bu sinir koması esnasında hiçbirşeyi gözüm görmüyor..Yani o derece:))..Ne zaman geleceğide belli olmuyor.Çok sakinken bir anda deliriveriyorum..Yada öylemiyim:))

 2-Aşırı ayrıntıcı ve tezcanlı olmam karşımdakiler için çekilmez bir durum oluşturuyor nedense..Bense bunu bir türlü kabullenmeyip bu ayrıntıcılığım ve tezcanlılığım ile gurur duyuyorum:))Eşim bunu kendimi gereksiz yere yıpratmaktan başka birşey olmadığını düşünüyor..İşte bunu bir türlü ka-bul-len-mi-yoo-ruuuum!!!

 3-Çoğumuzda vardır belki ama bende çok had safhada;Yemek yerken karşımdakinin ağız şapırdatması,sessiz bir ortamda yanımdakinin burnundan nefes alma sesi,çiğneme sesi sinirlerimi bozar ve dikkatim o saniyeden sonra sırf ordadır.Bundan rahatsızlığımıda karşıdakine istemedende olsa mutlaka belli ederim...Bırakırım herşeyi ve sinirden bakar dururum:),saat tıkırtısı sesi,su damlaması sesi,sinek vızıltısı....Yaa sorunlumuyum nedir:))

 4-Acaayip yer yadırgarım.Gittiğim yerde çoğunlukla ilk yatılı geceleri sabaha kadar kesinlikle uykusuz geçiririm.Kalkar otururum...Yorgunluktan ölmem lazım uyumam için,ve kesinlikle sessizlik..

 5-Bir koltuğa iki değil beş karpuz sığdırmaya çalışarak bu karpuzların hakkını vermekle uğraşmak beni mutlu ediyor..Veriyormuyum?Bilmiyorum.Çok yorulup çok yıpranıyorum..Kimine göre gereksiz yorgunluklar,bana göre ''hayatta daha yapılması gereken o kadar çok iş varki,ne kadar tembelsiniz?,,anlayışı:)..Zembereği kurulmuş bir oyuncak gibi hissediyorum bazen kendimi.Tek ve en büyük endişem bu zemberek boşaldığında ne olacak??

 6-Geçmişe çok bağlıyım.Unutmak zordur bende.Çok iyi hatırlarım ayrıntıları..İyi şeyleridee,kötü şeyleride..Çok iyi hatırlarım ama asla belli etmem.Sadece yeri geldiğinde..Geçmişe karşı çok vefalıyımdır.Bu vefayı karşımdakinde görmediğim zaman kırılırım..Geçmişte çok sevdiğim ve yıllar sonra gördüğüm bir arkadaşın boynuna sarılır,sevinçten ne yapacağımı şaşırır,ağzım kulaklarıma varır,ne konuşacağımı şaşırırım ama karşımdakinin ''ne yapmaya çalışıyorsun?Ne olmuş sanki karşılaştıysak,, bakışı beni bitirir...

  7-Dışardan ilk gören çok soğuk olduğumu düşünür.Tanıştıktan sonrada genelde şu sözleri duyarım hep;''ayyy ne soğuk nevale demiştim hakkında,,..:))..Aslında belli etmeyen ama aşırı hassas bir yapım var..Sevdimmi tam severim:))

    İşte böyleeee....Daha 10 madde sıralayabilirdim aslında,yaz yaz bitmez bendeki tuhaflıklar:)..ne menem hatunmuşum değilmi:)
    Hadi bakalım sıkıysa olumsuz bir yorum yazın bakalım:)))

   Bu mimi izlediğim tüm arkadaşlarıma yolluyorum.kimseyi ayırt etmek istemiyorum sonra gücenmeler olsun istemiyorum...Sizleri çok seviyorum..

7 MUHTEŞEM YORUM..:

Şehirler Arası Aşk dedi ki...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bu arada 3-6-7 maddeler sanki benim duygularım :) ah hele o 3.madde yokmu bitirir beni :)

Unknown dedi ki...

Ya ben? seni ne kadar çok sevdigimi bir bilsen.. 6 inci gerçegin beni anlatmissin sanki :) Digerlini zevkle okudum canim, ve sen her halinle seviyorum. Ben hep böyle kal emii :))

Adsız dedi ki...

gercekten baya takintilarin varmis,ama bende itiraf edeyimmi nerdeyse yarisindan fazlasi bendede var :))rahat ol bizde sorun yok baskalarinda vardir :D

Unknown dedi ki...

İlahi sen!
çok güldüm okurken,
güzel bir gün seninle olsun.

sevgilerimle...

New York'tan dedi ki...

:) o tez canlilik bende de var.

Ebru dedi ki...

Hay allah şaşırdım biliyo musun:)) Sinirli asla düşünmemiştim seni. Resim galiba buna neden oldu ama sakin biri sanıyordum seni.

Adsız dedi ki...

Makaleler verdiğiniz değerli bilgiler gibi. Blogunuza imi ve düzenli olarak tekrar kontrol edin. Ben, ben burada pek çok yeni şeyler öğreneceksiniz çok eminim! Sonraki için iyi şanslar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors