10 Haziran 2012 Pazar

Küçük kuzu mezun oldu,büyüdü..

Artık ilköğretimde çocuğumuzda kalmadı..Şunun şurasında 2 yıl sonra büyük kuzu,4 yıl sonra küçük kuzu üniversiteli inşAllah..Aman Allahım düşündükçe..Geçen gün eşimle büyük kızımın okulundaki pilav gününde mezun olan liselilere bir baktık..Eşim''...eee,Havva hanım,2 yıl sonra bizde burda mezun annesi ve babası olacağız farkında mısın?,,dedi..Şöyle hüzünlü bir ''hımmm,, çıkmış benden.Ardındanda eklemesin mi;''Yaşlanıyoruz artık,,..Dönüp öyle bir bakmışım ki,şöyle bir cevap işittim :))''Yani,kendi adıma konuşuyorum,, :))


Küçük kuzu Yarenin de artık liseli olmasından sonra iyiden iyiye bir olgunluk çöktü üzerimize..İlköğretimdeyken gerçekten dahamı genç hissediyorduk kendimizi ne :))SBS stresinide atlattık.Geçen gün mezuniyeti vardı okulunda.Güzel kızıma kep ve cübbesi ne güzel yakışmış..Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler...İlkokuldan mezun olmuşun,ortaokuldan...Kim takar :)..Şimdi herşey akademik bir havada..



  En sevdiği arkadaşı Tuğba...Bizim 3.kızımız gibi olmuştu.


    Tuğba'ya hep soruyorduk''Bu deli kıza sen nasıl tahammül ediyorsun,,diye..Yine yapacağını yaptı bizimki..Tuğba ise hiç ses çıkarmaz :))
Nice yıllara kızım...İnşAllah Üniversitede kep attığın günleride görürüz...


Dün akşam şehrimizde düzenlenen Türkçe olimpiyatlarındaydık..Muhteşem bir organizasyon,mükemmel bir programdı..Evimizinde hemen yanıbaşında düzenlenince kolayca gidiverdik.



    Zenci çocukların o en güzel ezgileri söyleyişi,Silifke'nin yoğurdu eşliğinde kaşıklarla oynayışlarına hayran kaldık...Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Rabbim yar ve yardımcıları olsun..


Yüklediğim şarkılar madem izlenebiliyormuş,bugünkü parça gelsin o zaman,bir türkü bu kadar güzel olabilir:

15 MUHTEŞEM YORUM..:

Unknown dedi ki...

tebrik ederim seni havvacığım. darısı bize inşallah :) maşallah yarene çok yakışmış, sen de hiç kuruntuya kapılma bence yok öyle yaşlanmak dinginlik falan, iyisin iyi :) sevgiler muhabbetle...

buzlubadem dedi ki...

Allah hep hayırlar göstersin evlatlarınızdan. Bu arada güzelliğini sizden almış maşallah :)

Unknown dedi ki...

Canim tebrikler Tüm hayatin boyunca barara mutluluk dilerim onlarin basarisi bizim sevincimiz .Hayirli aksamlar canim.

anne eli gibi dedi ki...

maşallah onlara,başarıları daim olsun,sarısıda bizim başımıza olsun:)

New York'tan dedi ki...

Tebrik ediyorum ,uniden mezuniyetleri gormek de nasip olsun insallah :)

kiymetligunler dedi ki...

Tebrikler, Allahim zihin acikligi versin, daha buyuk basarilara imza attirsin insallah! Bu arada anne -kiz resminiz cok cici , masallah!!

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Maşallah maaşallah kızlarına. Bizde Türkçe olimpiyatlarındaydık gerçekten çok güzeldi.

Demlikalem dedi ki...

Tebrikler, en mutlu gunlerinde hep braber olmaniz dilegiyle ins. Selamlar..

çalıkuşu dedi ki...

tebrik ederim, çok güzel bir duygu gerçekten :)

Hayat Mutfakta Guzel dedi ki...

nice güzel mezuniyetlerine ve başarı kutlamalarına inşallah, çok çok tebrikler...

hülya dedi ki...

merhaba bloğunuzu bayağıdır takip ediyorum ebaydan alışveriş yaptığınızdan bahsediyosunuz benim birkaç sorucaklarım vardı acaba yardımcı olabilirmisiniz
1.sizce güvenli bi sitemi
2.kredi kartının yutdışına açıkmı olması gerekiyor.
3.gümrüğe ödeme yapmam gerekirmi
şimdiden teşekür ederim.

Mucit Anne dedi ki...

Kızlarınızı tebrik ederim. Üniversite mezuniyetlerine de gidersiniz inşallah.

Bu arada biz de Akdeniz Üniversitesinde olan Türkçe Olimpiyatlarındaydık. Harika ve bir o kadar kalabalıktı. Fotolarda anlatıyor zaten:)

Sevgiler.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

kizinla abla-kardes gibi duruyorsunuz:) masallah...
tebrik ediyorum. Allah univ. mezuniyetlerinide gormeyi nasip etsin insallah...
bu arada kizinin rapunzel gibi upuzun, ne guzel saclari var:)

Adsız dedi ki...

Hülya Hanım:
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Ebaydan alışveriş yapmak için önce Paypal hesabı açmanız sizin için daha güvenli olacaktır.Paypal dediğimiz bütün dünyada işlem yapabileceğiniz (hem alışveriş hem para aktarma) sistemi olup normal kullanmakta olduğunuz kredi kartını bu sisteme tanıtarak (sanal kart kullanmanız güvenliğiniz için mükemmel ötesi olur).https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_home-general&nav=0 linkinden bu dediklerimi yaparak hesap açabilirsiniz.Detayları linkten öğrenebilirsiniz.Hesap tanımlama kısmını yaptıktan sonra ebay sitesinden istediğiniz kriterlerde ürünü aratıp bularak satın alabilirsiniz.Burada satıcının rating-feedback gibi kriterleri ve posta masraflarının az olması sizin için belirleyci olacaktır.Gümrük mevzuatı gıda-kozmetik v.b. yasak olup diğerlerinden 75 Euro veya 100$ üzeri %20 gümrük uygulanıyor.Fakat bazen 500$ lık malzeme gümrüğe takılmazken bazen 110$ lık malzeme takılabiliyor.Tamamen o anda görevli kişinin ruh hali ve sizin paketinizin kontrole denk gelip gelmemesine bağlıdır.Ne kadar anlatsam eksik kalacağını biliyorum ancak internetten araştırarak öğrenilebilor maalesef.Aklınıza takılan bir konuda bana mail ile ulaşabiliesiniz.Limon Çiçekleri

Adsız dedi ki...

Tebrikler. Masallah kep yakismis. Onlar büyüyedursun sen niye yaslaniyomussun ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors