14 Haziran 2012 Perşembe

Doğallığı salona taşımak..

Günler 48 saat olsa yetmeyecek sanırım..
Bu hafta nasıl geçiyor hala anlamış değilim.Üstelikte bir gün çalışıp bir gün çalışmadığımız şu günlerde..
İzin günlerime denk getirdiğim doktor kontrolleri tüm günümü alıyor.Bir sonuca ulaşmış değil henüz.Kalan birkaç saatin bir bölümünü parti koşturmaları alırken bu akşam birde yardıma muhtaç bir aileye yardım paketi ulaştırmak için akşam çıkmak zorunda kaldım.Burnumuzun dibinde,biraz ilerdeki sitede  gördüklerim ve duyduklarım beni depresif durumlara sürükleyip birde eve gelince bunu anlatırken sulugözlülük yapınca evdekileride hüzünlü bir havaya nakletmiş oldum...Allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesin...Şimdi bir başlarsam anlatmaya sayfalar yetmeyecek kötü olucam..Bir başka zaman paylaşayım müsaadenizle.Ama bilinki ihtiyaç sahipleri öyle uzakta değiller.Yanıbaşımızda,hatta kapı komşumuz bile olabilir.Yeterki görmeyi bilelim.Ben kaç yıldır bu mahallede bunu nasıl göremedim diye kendi kendimi yiyip bitirdim zaten..


Birkaç gün önce evimize taşınmadan önce yaptırmayı düşündüğümüz ama hep ihmal ettiğimiz küçük bir dekorasyonuda yaptırtmış olduk.Küçük derken evde açılmış olan inşaat durumu evlere şenlikti,sanırsınız ikiz kuleler inşaa oluyor:))..Böyle bir berbat durum olamaz.Zaten verilen randevulara uymayan ustalar bir haftadır oyalarken birde sabah denilen saatte gelmeyince kapıyı açar açmaz bendenizin gazabına uğramanın etkisiylemi yoksa evden sağ çıkamama korkusumudur:)) bilinmez iyi iş çıkardılar..Başlarında her ayrıntı ve koydukları her taşın nerdeyse kritiğini yapan huysuz bir evsahibi hatun varken olmaması imkansız gibi görünüyordu..Giderken,kusura bakmayın asabiyetimden dolayı dedim, henüz gelmiş olan eşimle kapıda aldığım cevap:Ben zaten hala şoktayım nasıl yaptığımı bile bilmiyorum..dedi:)..






Salondaki kolonumuzu doğal taş ile kaplattık.Eve girmeden yaptırtmak istiyordum,ihmaller sonucu kısmet bugüneymiş.Eşimde yüzeyine loş bir ışıklandırma tertibatı yapmakla meşgul.(Ev reisi elektrikle yakın alakalı olunca süper oluyor)Çok beğendim gidip gelip bakıyorum:)..Duvarın biride kağıt kaplanacak ve birkaç aksesuarla alınacak avizelerle tamamlanacak.


Salonun o günkü temizliği bir facia idi.Anlatılmaz yaşanır:))Nitekimde yaşadık ve ben hala nasıl temizlediğimize inanamıyorum.Doğallığa olan özlemim burada kendini göstermekte.Yakında kendimize doğal yaşam alanları oluşturmaya başlarsam hiç şaşmıycam....


Sizleri seviyorum ve şarkımıza davet etmek istiyorum...Çok seviyorum bu şarkıyı..



6 MUHTEŞEM YORUM..:

gunlukcugum dedi ki...

Gule gule kullanin...cok hos olmus!...

pembe mor alg dedi ki...

bende yaptrcam canm çok hoş ama çok pahlı bzm orda metrekaresi ancak düğünden snra

mine dedi ki...

öncelikle dr randevular önemsiz birşeyler içindir inşaAllah

doğal taşı duvarda çok seviyorum ben de çok hoş olmuş güle güle kullanın

Rabbim herkesin yardımcısı olsun, dünyanın nimetlerini eşit olarak paylaşabilmek dilekleriyle...

kolaylıklar, sevgiler

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

huzurla oturun inşallah

anneminkizıyim dedi ki...

Canim yazin cok güzel ellerine saglik. Güle güle oturasin, sevgiler...

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Ttlım, taşlarınıza bittim, tek kelimeyle bayıldım. Hatta laptop'ı çevirip eşime bile gösterdim:)) Güle güle kullanın, iyi günleriniz olsun etrafında inşallah. Temizliğinin ne demek olduğunu da ben hiç hatırlamayayım en iyisi:(( Sevgiler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

instagramdayım..

Ben'ce...

Fotoğrafım
Limon çiçekleri
Antalya, Türkiye
Yaşamımızın sınırlarını hayaller belirler.Hayallerin genişliği,yaşamın sınırlarını aşsada bazen,limon çiçeklerinin o dayanılmaz ilhamı kendini buralara atmış durumda.O kokuyu ömrünüzde birkez olsun hissetmeniz dileğiyle...
Profilimin tamamını görüntüle

Google Website Translator

İzleyiciler

Facebook'tayım.

Nereden böyle?

Misafir olduklarım

Sayfalar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sponsors